Presto-Pilot Kft. OptiTex
CAD Stúdió Számítógépes technológiák


(36 1) 371-0678


(36 1) 208-1294
Profil

  hírek, újdonságok
  cégünkről
  termékek, szolgáltatások
  referenciák
  sikertörténetek
  kapcsolódó címek
  hírlevél fel/leiratkozás
  kapcsolat
MagyarulEnglishDeutsch
Új termékek
Modulate Méretes ruhatervezés

PDS program

OptiTex AMC szoftverfrissítési...

Termékeink

 

CAD szervíz

A Presto-Pilot Kft által forgalmazott CAD rendszerek szervizét a Presto-Pilot Kft látja el. Szolgáltatásaiba nemcsak a helyszíni és távoli támogatás és karbantartás tartozik bele, hanem az oktatás és tanácsadás is.

Távszerviz

  • Már több CAD felhasználónknál bevezettük, és sikeresen működik az ún. távoli szerviz, melynek lényege, hogy internetes kapcsolaton keresztül végezzük el a hiba felmérését, és a szükséges szoftveres beavatkozást.
  • A Távoli Segítségnyújtás gyors, biztonságos és költségkímélő módszer a problémák megoldására, és a lehető legrövidebbre csökkenti az állásidőt.
  • A Presto-Pilot biztonságos technológiát alkalmaz annak érdekében, hogy a Presto és a felhasználó közti adatforgalomhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.
  • Bővebb információért keresse fel CAD-Stúdiónkat!
Cikksz.: -    Web. azon.: 3040

 

Rendszeres karbantartás

  • A rendszeres karbantartás fontos a zökkenőmentes gyártáshoz, és a termelőeszköz hosszú élettartamának megtartásához, ezért mind hardware-re, mind software-re kiterjed.
  • A karbantartás magában foglalja a helyszíni támogatást minden software és hardware problémához - az alkatrészek, a fogyóeszközök kivételével.
Cikksz.: -    Web. azon.: 2929

 

Helyszíni szervíz

A Presto-Pilot Kft által forgalmazott CAD rendszerek garanciális és garancián túli szervizét a Presto-Pilot Kft látja el. Vállaljuk még a forgalmazott CAD rendszerek alkatrész ellátását is.
Cikksz.: -    Web. azon.: 2928

 

  1

Termék kereső
Copyright ©2020 Presto-Pilot Kft. Fel Presto Csoport Üzletszabályzat Kapcsolat